Mit főzzek? Glutén intolarencia diagnosztizálása után
Gergely Mária vagyok, a Kemencés Udvarház tulajdonosa, glutén intolarenciával élek. Magam is átmentem ezen a folyamaton. Amikor meg tudtam, hogy nem ehetem az addig meg szokott ételeket, el sem tudtam képzelni, hogyan lesz tovább, hiszen egy egész családnak főzők. Nem tudtam, hogy én mit eszek és ők mit esznek majd, hogyan tudom ezt egyensúlyban tartani. Az így szerzett tapasztalataimat szeretném átadni egy kellemes "tábor" kereteiben. egy hétvége alatt, péntek-szombat, ismerkedj meg a gluténmentes alapanyagokkal, és tanuld meg, hogyan készítsd el őket ízletesen, egyszerűen és otthon is könnyedén. Használd ki a tábor nyújtotta lehetőségeket, mint például a méregtelenítő, stresszoldó szaunát. Táborunk limitált - max.6 főt tudunk egyszerre fogadni. Hozd el párodat, barátnődet.
A részvételi díj, amely tartalmazza a szállást, étkezéseket, szauna használatot: 40.000,-ft/fő
Következő tábori időszak: 2025. november 7-9.
Jelentkezni itt az oldalon a megadott e-mail címen lehet.
